با ما تماس بگیرید

خدمات ویزا

اخـذ ویـزا، توریستی، تجاری، نمایشگاهی، تحصیلی، اقامت

ویــزا به اشخاصی اعـطا میگردد که درخواست اخـذ ویـزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عـمومأ روادیـد یا ویزا بصورت برچسب هـمـراه با مهـر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقـاضی الصاق میگردد.
ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویـزا، تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویـزا, تعیین وقت سفارت، راهنمـای انجـام مصاحبه، صدور واچـر هتل و پکیج تورهای انفرادی و گروهی، تایید رسمی آژانس مسافرتی لندن جهت اخذ ویـزای تورهای تفریحی، تجـاری و نمایشگاهی این شرکت در انگلستان، اروپـا، آمریکا، کانادا، استرالیا، نیـوزیلند و سایـر کشورها در سراسر جهان است.
لطفآ جهت پیشگیری از هزینه های سنگین غیر ضروری، مشکلات ناشی از عدم صدور ویـزا، بررسی شرایط متقاضی اخذ ویـزا، تکمیل مدارک و مشورت با کارشناسان ارشد و متخصص این شرکت تماس بر قرار نمایید.

مـدارک مــورد نـیـاز جـهـت اخــذ ویــزا
صفحه اول پاسپورت، مدارک اشتغال، اسناد ملکی، حسابهای بانکی، وضعیت تأهل، فرزند، تحصیلات، بیمه، تاریخ مسافرت، اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا، سابقه سفرهای خارج از کشور، آدرس ایمیل، شماره تلفن و موبایل ...
توجه اصل، کپی و ترجمه کلیه اسناد و مدارک اعم از بانکی، ملکی و ... همچنان در اختیار شخص مسافر و متقاضی اخذ ویـزا بوده و پس از کنترل توسط کنسول ویـزا در سفارت، اصل اسناد و مدارک به وی مسترد میگردد.

مـدارک مورد نـیـاز اخــذ ویــزای شـیـنگـن
تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا)، 2 قطعه عكس 3.5 * 4.5 رنگي جديد با زمينه سفيد، کاملا از روبرو، بدون عینک و پوشش سر (70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)، اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه، کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی)، فتو کپی کلیه مهرهای ورود و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن، اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا، اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل)

اخــــذ ویــــزای کــانـادا
تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا) 2 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد، کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد) اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپی از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن، انگلستان، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل) اصل و کپی پرینت گردش مالی 2 - 6 ماهه حساب جاری / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک) اصل و کپی سند مالكيت: منزل مسكونی، زمين، باغ، ويلا، مغازه ... به نام مسافر يا همسر مسافر، و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک، بهره بانکی، اوراق مشارکت و ... اصل و کپی مدارک اشتغال: پروانه، جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری، گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب، کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی، کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه، دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر، میزان درآمد، طول مدت استخدام، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور، و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است). اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در کانادا اصل دعوت نامه فامیلی، توریستی، تجاری، نمایشگاهی، شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی

 


ویزای شینگن

پیکاپ ویزا