با ما تماس بگیرید

ویزای چین

چین

سفر به خارج از کشور و آشنایی با فرهنگ و تمدن های کشور دیگر، همواره یکی از بهترین گزینه ها در ایام تعطیلات است، اما سفر به خارج از کشور به همین راحتی ها نیست و شما نمی توانید در هر زمانی که بخواهید تنها با در دست داشتن بلیط هواپیما پا به کشوری دیگری بگذارید، چرا که بسیاری از کشورها قوانین و ضوابطی برای ورود مسافران خارجی دارند که از مهم ترین آن ها داشتن ویزا مسافرتی است.

مدارک مورد نیاز ویزا چین

  1. کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
  2. دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
  3. پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار
  4. جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.