با ما تماس بگیرید

انواع ویزای امریکا

در این بخش انواع مختلف ویزای امریکا که بیشتر تقاضا میشوند را توضیح می دهیم.

 

B: تایپ ویزای B و یا Visitor Visa ، نوعی از ویزای غیر مهاجرتی امریکا است، این نوع ویزا، ویزای موقت سفارت امریکاست که سه نوع دارد.

B1 : افرادی که اغلب برای ویزاهای موقت تجاری از قبیل: شرکت در کنفرانس، سفر جهت اخذ قرارداد، دریافت مشاوره جهت ثبت شرکت و... درخواست دارند.

B2: افرادی که درخواست ویزای توریستی،دیدار آشنایان و جهت معاینات پزشکی می خواهند به امریکا سفر کنند.

 

B1/B2 : این درخواست برای افرادی است که ویزای توریستی و تجاری درخواست می کنند،در واقع این نوع از ویزا تلفیقی از ویزایB1 و B2 می باشد.

برای نوع ویزای B فرم DS-160 برای تمامی افراد درخواست کننده به صورت جداگانه باید تکمیل شود و لازم به ذکر است که افراد پایین تر از 13 سال و بالای 80 سال نیازی به حضور در مصاحبه را ندارند.

F ،M، J : جهت تحصیل در امریکا شما نیاز به ویزای دانشجویی دارید که در اولین قدم جهت دریافت این نوع ویزا دریافت گواهینامۀSEVP و فرم I20از دانشگاه است و پس از آن می توانید جهت دریافت ویزا اقدام نمایید.

متقاضیان ویزاهای دانشجویی علاوه بر هزینۀ ویزا ،هزینۀ SEVIS هم جهت درخواست ویزا باید پرداخت کنند..

 

ویزای دانشجویی عموماً 3 نوع هستند :

ویزای گروه F: این نوع ویزا را افرادی می توانند درخواست دهند که به علت های زیر قصد سفر به امریکا دارند:

- ادامه تحصیلات در مقاطع دانشگاهی

- ادامه تحصیلات در مقطع دبیرستان

- تحصیلات در مقطع ابتدایی خصوصی

- تحصیلات در مقطع مدرسه علوم دینی

- تحصیل در دیگر موسسه های دانشگاهی از جمله برنامه های آموزشی زبان

F1 : شخص درخواست کننده برای ویزای دانشجویی باید این نوع ویزا را درخواست کند.

F2 : همسر ویا فرزندان زیر 21 سال متقاضی به عنوان همراه می توانند تقاضای این نوع ویزا را نمایند.

در ویزای F1 به دارنده ویزا اجازه کار حین تحصیل نمی دهند و دانشجو اجازه کار به مدت یک سال پس از فارغ التحصیلی را دارد.

ویزای F1 محدودیت سنی ندارد و اشخاص از مقاطع پایه تا فوق دکترا می توانند جهت دریافت این نوع از ویزا اقدام نمایند.

 

ویزای گروه M: این نوع ویزا را افرادی درخواست می دهند که قصد تحصیل در یکی از هنرستان ها یا مؤسسات غیر علمی در زمینه هایی مانند: طراحی لباس، عکاسی، مدلینگ و ... را داشته باشند.

فرد متقاضی پس از دریافت فرم I20از دانشگاه و پرداخت SEVIS می تواند برای این نوع از ویزا اقدام کنند.

ویزای M هم به 2 دسته تقسیم می شود:

M1 : شخص درخواست کننده برای ویزای دانشجویی باید این نوع از ویزا را درخواست کند.

M2 : همسر ویا فرزندان زیر 21 سال متقاضی به عنوان همراه می توانند تقاضای این نوع ویزا را نمایند.

 

ویزای گروه J: این نوع ویزا به محققین،پژوهشگران و افرادی که نیاز به فرصت مطالعاتی دارند داده می شود. دارندگان این ویزا اجازه کار حین تحقیق را دارند و حداکثر2 سال پس از پایان تحقیقاتشان باید خاک امریکا را ترک کنند.

ویزای گروه J هم به 2 دسته تقسیم می شود:

J1:شخص درخواست کننده برای ویزای دانشجویی باید این نوع از ویزا را درخواست کند.

J2 :همسر ویا فرزندان زیر 21 سال متقاضی به عنوان همراه می توانند تقاضای این نوع ویزا را نمایند.

 

H1-B: از نوع ویزا های کاری می باشد که متقاضی قبل از اقدام کردن برای این نوع ویزا باید پیشنهادِ کار از یک شرکت معتبر در امریکا داشته باشد،حداقل شرایط لازم جهت در خواست این ویزا دارا بودن مدرک لیسانس و یا 12 سال سابقه کارِ قابلِ استناد در همان رشته می باشد.

لازم است بدانید شما با داشتن ویزا می توانید همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به عنوان همراه معرفی کنید ولی آنها اجازه کارندارند.

زمان درخواست این ویزا 01.April به بعدِ هر سال می باشد و درخواست این ویزا محدویت زمانی ندارد ولی از زمان شروع و تا تکمیل ظرفیت سالانه ( 6500 نفر ) فرصت دارید تا برای این ویزا اقدام کنید. از روز درخواست معمولاً 4 تا 6 ماه طول میکشد تا جواب ویزای شما آماده شود.

یکی از مزیت های این ویزا این است که معمولاً 3 ساله صادر می شوند و در صورت داشتن شرایط لازم قابل تمدید تا 6 سال می باشند و داشتن این ویزا درواقع راهیست برای دریافت گرین کارت امریکا.  


در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران نوراسیر از طریق شماره تلفن های 88424343_ 021 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.


 

ویزای شینگن

پیکاپ ویزا