با ما تماس بگیرید

ویزای 5 ساله مولتی کانادا

اژانس نوراسیر عالم با دعوتنامه معتبر و قوی که برای مسافران تهیه میکند بصورت تضمینی ویزای کانادا را اخذ مینماید. متقاضیان اخذ ویزای کانادا بهتر است که حداقل یک ویزای شینگن در پاسپورت خود داشته باشند. مسافران با دریافت این ویزا می توانند هر ساله بین 6 تا 9 ماه در یکی از شهرهای کانادا اقامت داشته باشند.

ویزای کانادا - ویزای توریستی ۵ ساله مالتی پل کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا:  


مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

مدارک کاری

گواهی کار

حکم کار گزینی یا قرارداد کاری

بیمه شغلی

نامه مرخصی

فیش حقوقی

مدارک مالی

پرینت گردش ۶ ماه حساب

نامه تمکن مالی

مدارک ملکی

سند منزل یا سند مغازه یا سند زمین.

مدتی که متقاضی درخواستش را به آژانس میدهد تا حداکثر زمانیکه تا ویزا اخذ شود ۳.۵ ماه بطول میانجامد.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

مشخصات تماس با سفارت کانادا در تهران:
ساعت کاری، آدرس و سایت سفارت کانادا در تهران
آدرس سفارت کانادا در تهران :

تهران، تهران، خیابان استاد مطهری ـ خیابان شهید سرافراز ـ پلاک ۵۷
تلفن سفارت:

۸۸۷۳۲۶۲۳ – ٠٢١


سایت سفارت کانادا :

www.canadainternational.gc.ca/iran


ساعت کار سفارت:

در حال حاضر سفارت کانادا در ایران تعطیل است و هیچگونه فعالیتی ندارد.

اقامت موقت کانادا
کانادا به شما به عنوان یک توریست، دانشجو یا کارمند موقتی خوشآمد می گوید. در هر سال بیش از 5 میلیون نفر از کانادا برای لذت بردن از امکانات آن دیدن می کنند.
بسته به محل زندگی و دلیل بازدید شما، برای ورود به کانادا نیاز به احراز شرایطی دارید. در برخی موارد، اگر شما قصد اقامت در کانادا برای مدت مشخص زمانی دارید، به ویزای اقامت موقت احتیاج دارید.
شما میتوانید با یکی از اهداف زیر جهت ویزای اقامت موقت کانادا درخواست دهید:

 

 


کشور کانادا سالانه پذیرای 4 میلیون توریست می باشد که به قصد اقامت موقت وارد خاک کانادا می شوند. تمامی این بازدیدکنندگان باید تقاضای ویزای توریستی نموده و فرمهای دولتی را تکمیل نمایند. ویزای توریستی می تواند با مجوز یکبار ورود، چند بار ورود و یا ترانزیتی باشد. درخواست ویزای توریستی باید از اداره مهاجرت کانادا در خارج از خاک این کشور انجام گیرد و تقاضای تمدید مدت این نوع ویزاها فقط در داخل خاک کانادا امکان پذیر می باشد. بطور معمول کسانی که ویزای توریستی کانادا را اخذ می کنند به مدت شش ماه مجوز ورود می گیرند. ویزای چند بار ورود اجازه ورود به کانادا را به دفعات مکرر میدهد

مهاجرت به کانادا
برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت برنامه های گوناگونی وجود دارد. قرار گیری در بهترین گروه و برنامه مهاجرتی به کانادا شرط اصلی موفقیت در اخذ اقامت است. به طور حتم از دوستان و یا نزدیکان خود شنیده‌اید که افرادی مدت‌های طولانی در انتظار دریافت اقامت کانادا هستند و در این حال گروهی نیز بسیار سریع موفق به مهاجرت به کانادا شده‌اند. اثر یک پرونده کامل و ناقص در همین مدت زمان انجام کار است. قوانین مهاجرت به کانادا و مدارک لازم به صورت ماهانه تغیر می‌نمایند و آگاهی از جدیدترین قوانین شرط لازم موفقیت است. از طرفی هر پرونده مهاجرتی شرایط خاص خود را دارد و ممکن است قابل استفاده برای فرد دیگر نباشد ما در شرکت مهاجرتی ویزا پدیا مسیر مشکل و پیچیدهٔ تکمیل و پیگیری پرونده های مهاجرتی را به فرایندی ساده برای متقاضیان تبدیل نموده‌ایم.

شما در ابتدا می‌توانید برنامه های اصلی مهاجرت به کانادا را در این صفحه مطالعه فرماید. در صورتی که شرایط شما نزدیک به هر کدام است جهت بررسی دقیق‌تر فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل کنید. متخصصین ما پس از بررسی فایل شما، در صورت واجد شرایط بودن، مراحل تشکیل پرونده را در مشاورهٔ اولیه توضیح خواهند داد. در این مرحله شما از طریق تلفن با وکیل رسمی و متخصص مهاجرت و مورد تایید دولت کانادا صحبت خواهید نمود.

سپس در مرحلهٔ بعدی و پس از عقد قرارداد بین متقاضی مهاجرت به کانادا و شرکت مهاجرتی ویزا پدیا پرونده شما وارد مرحله تشکیل رسمی پرونده می‌گردد. در این مرحله پرسنل ما در شرکت مهاجرتی ویزا پدیا اقدام به تشکیل و تکمیل پرونده خواهند نمود. پس از دریافت مدارک و کنترل دقیق و تنظیم فرم‌ها، پرونده به ادارهٔ مهاجرت کانادا ارسال می‌گردد. پس از ارسال پرونده تا زمان دریافت ویزای کانادا، این سازمان با انجام پیگیری‌های لازم زمینه تسریع پرونده شما را فراهم خواهد نمود.

همچنین پس از ورود شما به کانادا، این سازمان همچنان به ارائه خدمات اکثراً رایگان در زمینه های خرید املاک مسکونی و تجاری، سرمایه گذاری، خرید ماشین، و تهیهٔ انواع وام‌ها و کارت‌های اعتباری ادامه خواهد داد.

انگشت نگاری:

برای اتمام درخواستویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا ۳۰ روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. در صورتی که فرد بخواهد حضوری ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود. توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

هزینه انگشت نگاری : ۸۵ دلار کانادا
به عبارتی در ثبت نام حضوری برای هر نفر باید ۱۸۵ دلار کانادا به حساب سفارت کانادا واریز شود. اما در ثبت نام آنلاین هزینه انگشت نگاری به ازای هر خانواده ۱۷۰ دلار می باشد و انفرادی محاسبه نمی شود. مثلا برای یک خانواده ۴ نفری ۵۷۰ دلار پرداخت می شود که ۴۰۰ دلار آن بابت ویزا و ۱۷۰ دلار بابت انگشت نگاری است.
در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می شود. اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.

لازم به ذکر است که:
– مقطع ابتدائی در کانادا شامل ۶ سطح آموزشی می باشد.
– مقطع دبیرستان در بیشتر ایالت های کانادا از مقطع ۷ تا ۱۲ رده بندی شده که در ایالت کبک در مقطع ۱۱ پاپان می یابد.
– سال تحصیلی در ماه سپتامبر آغاز می شود و در ماه جون پایان می یابد.
– افراد فارغ التحصیل از مقطع متوسطه در کانادا می توانند برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا و سراسر دنیا اقدام کنند.
– در مدارس کانادا دوره های زبان دوم (انگلیسی یا فرانسه) برای دانش آموزان غیرکانادایی ارائه می شود.
– شرایط آموزشی و تحصیلی در کانادا وابسته به قوانین ایالتی می باشد.
ویژگی مدارس دولتی
– ارائه برنامه های تحصیلی مختلط.
– ارائه خدمات اقامتی برای دانشجویان غیرکانادایی
– برحسب نوع موسسه ی تحصیلی، شهریه و هزینه های اقامت از ۱۰۵۰۰ تا ۲۳۰۰۰ دلار کانادا متغیر می باشد.
ویژگی مدارس خصوصی
– تامین مستقل هزینه ها
– تحصیل به صورت مختلط یا جداگانه (مدارس دخترانه یا پسرانه(
– کلاس های کوچکتر با تعامل معلم-دانش آموز بیشتر
– پشتیبانی کامل و ارائه خدمات اقامت و مسکن برای دانش آموزان غیرکانادائی
– برحسب نوع موسسه ی تحصیلی، شهریه و هزینه های اقامت از ۱۰۵۰۰ تا ۲۳۰۰۰ دلار کانادا متغیر می باشد.
ویژگی مدارس زبان
– دوره های تدریس زبان انگلیسی و فرانسه در آموزش گاههای خصوصی و دانشکده ها اغلب برای دانش آموزان خارجی و مهاجران جدید ارائه می شود.
– آموزش تخصصی زبان با موضوعاتی مثل: کسب و کار، آمادگی آکادمیک، آموزش زبان تخصصی صنایع و غیره.
– هزینه تحصیل برای یک دوره ی ۴ هفته ای از ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار کانادا متغیر است.
– مخارج اقامت در این مدارس نیز حدود ۱۰۰۰ دلار در ماه می باشد.

 

سیستم دانشکده های کانادایی
دانشکده ها همکاری تنگاتنگی با صنایع و تاجرین دارند تا مطمئن شوند که برنامه های آموزشی آنان با تغییرات و نیازهای کاری این مراکز هماهنگ است. برنامه های آموزشی این دانشکده های کانادایی از مزایای مختلفی در حوزه های فنی و حرفه ای برخوردار است. این حوزه ها عبارتند از: کسب و کار، کشاورزی و صنایع غذایی، سلامت، خدمات اجتماعی، روزنامه نگاری و پخش، مهمانداری، زبان، هنر و غیره.

ویژگی دانشکده ها:
– بیش از ۸۰۰۰ برنامه آموزشی در ۱۵۰ موسسه دولتی
– زمان تحصیل از چندماه تا ۴ سال متغیر است.
– ۹۰% فارغ التحصیلان ظرف مدت ۶ ماه مشغول به کار خواهند شد
– ۹۳% کارفرمایان از کار فارغ التحصیلان این دانشکده ها اعلام رضایت کرده اند
– برنامه های عملی که توسط کارفرمایان بااستعداد طراحی شده و همراه با پیشنهادات شغلی می باشد.
– شهریه این موسسات از ۵۵۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار متغیر است.
– مخارج زندگی و اقامت به طور تقریبی ۷۰۰۰ تا ۱۳۰۰۰ دلار در سال برآورد شده است.

دانشگاه ها
دانشگاه های کانادا دانشجویان خلاقی را پرورش می دهند که همگام با تکنولوژی های روز پیش بروند و در حوزه های تخصصی پیشگام باشند. دانشگاه کانادا می تواند بستر شغلی باشد که شما برای آینده خود در نظر گرفته اید. بهترین کیفیت آموزشی از مقاطع اولیه دانشگاهی تا مقاطع پایانی و دکترا در این مراکز ارائه می شود.
دانشگاه های کانادا خواستگاه ابداع گوشی های بلک بری، فناوری صفحه تخت، بورد هوشمند، و IMAX بوده اند.

سه مقطع تحصیلی در دانشگاه کانادا در نظر گرفته شده است:
• مقطع کارشناسی: دوران تحصیل معمولاً بین ۳ تا ۴ سال است.
• مقطع کارشناسی ارشد: یک یا دو سال که این دوران شامل ارائه تز، مقاله و تحقیق نیز می باشد.
• مقطع دکتری: یک دوره ی سه ساله همراه با ارائه تز است. ویژگی دانشگاه های کانادا
• بیش از ۱۰۰۰۰ برنامه آموزشی در ۹۵ موسسه دولتی و دانشگاه غیرانتفاعی
• مقاطع تحصیلی دانشگاه های کانادا مطابق با آمریکا و سایرکشورهای مشترک المنافع می باشد.
• فرصت شغلی برای همکاری و تحصیل دانشجویان غیرکانادایی
• هزینه تحصیل از ۸۰۰۰ تا ۲۶۰۰۰ دلار در سال متغیر می باشد.

مقاطع تحصیلی در کانادا
– مقطع ابتدایی و دبیرستان
– مدارس فراگیری زبان
– سیستم دانشگاهی
– دانشگاه های کانادادعوتنامه کانادا:در برخی موارد برایاخذ ویزای کانادااز متقاضی درخواست می شود که دعوت نامه از کانادا ارائه دهد. اخذ دعوت نامه متضمن مثبت بودن تقاضای ویزای شما نخواهد بود و گرفتن ویزا در گرو برخورداری از شرایط دیگری است که در اداره ی مهاجرت کانادا ارزیابی می شوند.

آنچه که دعوت کننده باید بداند:
تنظیم دعوت نامه بدین معنا نیست که شما از زمان ورود شخص مدعو به کانادا به لحاظ قانونی عهده دار مسئولیتی خواهید شد. با این حال بهتر است هر آنچه در دعوت نامه گفته می شود چیزی جز حقیقت موجود نباشد. بهتر است که دعوت نامه دارای مهر رسمی و تایید شده باشد.

"اگر می خواهید به تورنتو بروید بخوانید"